Semester, hundutställning m.m.

Publicerat: 2008-07-31 / 15:47:54 | Kategori: Allmänt

Hej!
I söndags var vi på utställning, men vi börjar från början.
På fredagen var Gasto lite klen i magen.
Lördag var det då dags att fixa i ordning Nova inför söndagens utställning.
Det gick ju bra och jag var nöjd med resultatet. Efter en massa packande m.m. så var det dags att krypa till kojs, bara för att någon timme senare vakna till en stank.
Nova hade också blivit dålig i magen. Det var bara att skura och doftspraya. Sedan fick jag spola av min nyfixade hund i baken. Fick springa ut med henne ett par gånger till under natten.
När morgonbestyren var färdig med hundarna så ställde jag mig och fönade baken och tassarna som än en gång hade blivit blöta.
Hundarna packades i och vi for iväg till Högbo. När vi svängt av motorvägen klagade Christoffer på att det stank i bak hos hundarna.
Torgny fick nita, trots liten marginal till veterinärbesiktningstidens slut.
Där bak, åkte Nova och Isac tillsammans och det var Isac den här gången som hade fått ont i magen. Synen och stanken som vi möttes av var inte rolig.
Som tur var hade Nova försökt att undvika avföringen, så hade fått på tassarna. På ngt sätt fick jag ut henne utan att få ngt mera i pälsen. Det hamnade på bla. min tröja istället.
Det var bara att försöka få bort det mesta och in med handdukar. Nova fick sitta med mig i framsätet för säkerhets skull.
Vi hann fram och fick vänta en bra stund i värmen innan det blev våran tur.
Torgny åkte och sanerade bilen under tiden.
Hur gick det då?

Nova kom 4:a i ukl med Hp.

Hon fick en jättebra kritik, hon skötte sig jättebra så jag trodde nog vi skulle hamna längre fram. Men så är det, jag och domaren tycker inte lika så ofta. Men det är väl huvudsaken att jag är nöjd med vad vi presterade.

Nu har vi varit i Jämtland snart en vecka. Här har vi gått långpromenader och Nova är bara sååå tufsig i pälsen. Men på lördag ska hon badas inför utställningen i Svenstavik på söndag.
Vi har haft det varmt och skönt, men ack va mygg det är på kvällarna.
Gasto har blivit ordentligt nersnaggad och det verkar han tycka är superskönt. Det tycker vi andra också. Eftersom han drog in massor med skräp trots den lite mindre nerklippningen.
I går var vi och spelade bilbingo, Christoffer var närmast att vinna i familjen. Men vi fick i alla fall en vinst till bilen, min mamma vann.

Ni får ha det så bra och håll tummarna för Nova på söndag!
Kram från Petra & Buffligan på semester i Offerdal.


Kommentarer
anette swords | 2008-08-01 / 20:07:37 |

Lycka till på söndag, Milan (halvsyster) är där o tampas om rostetterna, kul om det går bra för någon av tjejorna!

soliga varma hälsningar från Älvsjö


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus