Helgen är över....

Publicerat: 2008-12-09 / 23:48:32 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Så var både sjukdomar och denna hektisk helg över.

Veckans första hälft bestod av maginfluensa, andra hälften av veckan var det återhämtning och veckoslutet bestod av hundbadning.
Planeringen var en hund/dag, men pga sjukdom så hade alla hundar hopats sig i slutet av veckan. Så det blev båda killarna i fredags, trimning av dom i lördags + badning och trimning av Zita.
Zita var helt klart tovigast och tog längst tid. Men jag hade i baktanken att ifall jag inte orkade göra henne klar så fick killarna följa med till rasmontern. Men Zita blev klar, kanske inte helt tovfri, men "vanliga Svensson" kände inte ngn skillnad.
Vi for iväg strax efter kl.07 i söndags morse. Jag hade turen att Torgny skjutsade mig, vilket gjorde att jag inte behövde leta parkering på mässan. Jätteskönt!
Sedan stod jag på fm. tillsammans med Ann som hade sin svarta amris Wilma med sig och på em. så stod jag med Yvonne som hade med sig sin svarta amris Trollet.
Trollet hade på fm. tävlat i utställningsringen.
Vi stod i montern och besvarade frågor och visade upp våra hundar till kl.17. Sedan skulle montern rivas. Vi var väl klara vid 18-tiden tror jag. Väl hemma var vi sååå sega både jag och hundarna (Zita & Gasto).

Yvonne & Trollet som informerar om rasen.

Zita satt/låg gärna i stolen som en liten prinsessa.
Tycker ni stolen är fin, så finns den att köpa hos Ann på "Alex i Järna", men ni får vänta tills i vår, för nu har de stängt för säsongen. Den är superskön att sitta i, fråga Zita, hon hoppade upp så fort den var ledig.

Ha´det så bra!
Kram från oss alla i Stora Vika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus