Hundbadare....

Publicerat: 2008-08-19 / 23:08:31 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Jag känner mig som en riktig hundbadare.
I torsdags badade Zita och i fredags badade Nova + att Zita blev trimmad. De blev såå snygga.
Zitas päls var bedrövlig, hon som haft en sån lättskött päls har fått ngn slags vaddliknande päls. Magen var som en ända stor tova. Men däremot så har mycket och tjock päls. Får väl se vad det blir av det hela när det växer lite till. Blir den inte bättre så åker den av helt, med maskin.
Nova däremot har en ganska bra päls nu, peppar peppar. Det är väl typiskt eftersom jag tidigast kommer att ställa ut henne 2009. Vid nästa bad ska jag klippa upp tassarna, hon blir så blöt nu när vädret är allt annat än bra.
Idag var det Gastos tur. När jag klippte ner honom uppe i Jämtland så började det komma en massa mygg i slutet så det blev lite si och så med tassarna. Så mitt mål var i dag att snygga till dom.
Men det är lättare sagt än gjort att klippa tassarna på en hösäck, har ni prövat det? Det är inte lätt, näst intill omöjligt. Lägg sen också till en sax med hack i så förstår ni att man inte kan ha för höga förväntningar av resultatet.
Jag är nöjd och får satsa högre när saxen är slipad. Tassarna blir i alla fall inte så blöta. Det fick vi testa på en gång eftersom det regnat under tiden vi badat och fönat.

Det börjar ta sig här hemma. I söndags var det Christoffers rum som stod på tur att få en riktig genom gång. Vi slängde en sopsäck + tre kassar med saker. Två påsar med ärvekläder som vi ska ge bort blev det också. Sedan såg det riktigt trevligt ut både i skåp och garderober. Det är ju kul att se vad man har.

Vi väntar på att få köket iordninggjort (ingen helrenovering) men det är nga skåp bla som ska bytas ut och ny spis har vi blivit lovade. Det ser jag fram emot. Men i och med det så tänkte jag ordna om i köket. När vi rensade i källaren så hittade jag nästan tre flyttkartonger med Tupperware saker. Hmm.... tror inte jag behöver besöka ngt party på ett tag.

Förra veckan regnade det var och varannan dag. I lördags passade vi på att packa ihop partytältet när det var torrt och uppehåll ute. Det har börjat blåsa så mycket nu och det är ju dumt om det blåser sönder i höststormarna. Man sitter inte så mycket ute nu, så det kan vi lika gärna göra på altanen som även har tak.
Hundarna var med och hjälpte till ( sprang i vägen) men roligt hade de i alla fall. Gasto var nog inte så nöjd med att husse hade krattat upp alla äpplen. Men han hittade ngt annat att tugga på för det har jag kortbevis på under Vardagsgalleriet. Där finns lite kort på hundarna från den dagen.
Det är suveränt skönt med staket runt tomten så de kan få vara med och strosa om kring på tomten.

Nej nu ska jag gå och lägga mig, som de andra i familjen redan har gjort. Ha´en bra dag!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus