Senaste nytt....

Publicerat: 2008-04-21 / 20:41:58 | Kategori: Allmänt
Hej!

Zita mår nu bättre. Hon är superpigg! Så det är svårt att hålla henne lugn, så hon inte töjer ut stygnen. Men det är skönt, eftersom de sa att efter denna operation brukar hunden ha mera ont. Men det verkar inte så på Zita.
I dag kom också svaret på knölarna. Den lilla knölen längst upp var helt ofarlig, puh. Men tyvärr så var den nedre av en elakare sort. Inte den farligaste som tur var. Men däremot måste vi hålla nogrann koll så det dyker upp någon ny knöl på det stället.

I går badades Nova, huga mig vilka tovor. Vi kämpade och kämpade. Visste inte om jag skulle gråta eller ta fram saxen. Det blev ingedera. Men däremot så blev hon inte helt tovfri, utan inom några dagar så åker hon i badet igen. Först är det hennes toviga bror Gastos tur att hamna i badet. Får väl se hur länge jag orkar ha två toviga pälsmonster i utställningspäls. Kanske ger det sig själv då Nova päls försvinner tillsammans med tovorna.
Hon har ju en sån enorm energi så hon måste ju få rasa av sig trots att terrängen inte alltid är den bästa.
Hade hoppats att de kunde sopa färdigt ute på gatorna någon gång och att det sedan kom en ordentlig åskskur. Då kanske det skulle bli lite drägligare att promenera.
I morgon är jag ledig , då får det bli kalkbrottet och sedan åker Gasto i badet.

Här har solen skinit i flera dagar jätteskönt. Men ack vad man ser alla dammkorn som flyger i luften och fönster som behöver tvättas osv. Det är nästan så man önskar att solen inte sken. Men då har jag kommit på att det är väldigt bra med persienner. De åker snabbt ner. Sedan måste man ju tyvärr ta i tu med städningen, eftersom man vet hur det egentligen ser ut. Men för en liten stund kan man i alla fall lura ögat.

Nej, nu ska jag ta en liten promenad med vovvarna och utställningsträna Nova & Gasto.
Ha´en bra dag!
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus