Det ska va husvagn.....

Publicerat: 2008-04-07 / 23:24:24 | Kategori: Allmänt
Hejsan svejsan!
Nu sitter jag här vid dator igen.

I lördags fyllde mina barns kusin Sofie 15 år. Ett stort GRATTIS!!!
Vi åkte upp till deras landsställe i Norrtälje. Vi tog med oss husvagnen eller som Torgny säger: vår rullande hundkoja. Detta  för att vi skulle kunna övernatta med fyra hundar.
Det var lika trevligt att åka upp och hälsa på, som det brukar vara.
Hundarna älskade husvagnen, helt plötsligt kunde man vara överallt. När jag kom in i husvagnen en gång, stod Zita på bordet bla. Vi kände att det är nog tur, att vi inte äger någon dyrbar husvagn som vi måste vara jätterädda om. Som tur var så var vädret torrt, så det gjorde inte så mycket att de levde rövare. Nästa gång ska jag ta med mig kompostgaller, så man kan stänga av litegrann i alla fall. Har man otur kanske det är blött och smutsigt ute och då är det inte lika roligt att de har varit ÖVERALLT i vagnen.

När vi kom hem igår så var de ganska trötta.
Nova blev badad och tovfri. Under tiden så låg Gasto under trimbordet. Han rörde sig inte ur fläcken, trots att jag var tvungen att flytta både fön och stol.
Jag visste inte ifall jag skulle skratta eller gråta när jag var färdig med Nova. För vilket sorts väder var det ute, jo REGN!! Jag ger upp!

Jag vet inte ifall Zita har fått för sig, att hon ska äta katten ur huset. Hon är i alla fall expert på att ta sig in, förbi kompostgaller, till kattens matskål. Det gjorde hon även i söndags. Självklart så slukade hon hela innehållet i matskålen och det var fullt just då. Tur hon har stålmage, men den har protesterat lite, genom att skicka igenom maten utan att ta upp någon näring. Det har resulterat i jättehögar ute.

I dag har det varit en lång dag, med kvällsmöte på jobbet. I morgon åker någon av hundarna i badet, troligtvis Gasto.
Ni får ha det så bra!
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus